• Ogłoszenie:

Monitor wyłącza komputer?

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Monitor wyłącza komputer?

Postprzez atrax 07 Lut 2009, 11:24

reklama
Witam mam dosyć dziwny problem . Kupilem niedawno nowy monitor Samsunga SyncMaster T220HD (22") i mam zn im problem po podleczeniu wylaczyl mi sie komputer poporstu jakby ktos odciol go od zasilania zignorowalem myslac ze trzeba wgrac sterowniki z plyty do monitora, wgralem je bylo ok nastepnego dnia komputer znow sie wylaczyl probowalem go oodpalic to dzialal jakies 10 sec zaczem od razu po wcisnieciu sie wylaczal a czasem dzialal pare godzin bez zarzutow. Sprawdzalem czy sie komp nieprzegrzewa ale jednak nie, potem sprawdzalem czy to listwa moze niedaje rady ale tez nic nadal sie wylaczal, wkoncu pojechalem do sklepu z gwarancja ale odmowili przyjecia sprzetu poniewaz im sie niewylazcal ( dziwne!)kazali mi posprawdzac rodzielczosc jakas Rozdzialke wtrybie awaryjnym . Pozmienialem rodzielczosc ale ztym 2 to nie wiem ocb. Jezeli ktos wie lub domysla sie jaka moze byc przyczyna tego prosze o pomoc.poniewaz nigdzie w internecie niemoglem znalesc takiego problemu= brak odpoweidzi na moj problem
Pzdr. sciana sciana :(
atrax
~user

Dołączenie: 07 Lut 2009, 11:15

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości