Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 modow cod uo 1.41 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Siemka szukam modow do wersji gry w temacie ... wiem iz sa strony google.pl albo cod files ale z cod files nie wiem jakie to sa mody a w google pl zazwyczaj nie działają .. Chodzi mi o dobre mody do rozgrywki MP
Poproszę o strony z v1.41 bo mie nie działąją.. Yes, sir!
Dodano Dzisiaj, 13:51: nie działają bo coś tam wychodzi a ja bardziej chciałbym map pack v1.41.. mam wersie v1.41 a wszędzie jest v1.51 i nie działają mi te mapy mody i różne..