Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 mikrofon • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper • PhpStorm • IntelliJ IDEA Community Edition • DriverEasy • Viber
Mam problem z mikrofonem poniewaz gry np. gram w CS to mnie słabo słychac
ustawienia mam na maxa i zwiększenie jakości dzwieku tez , i nie wiem co teraz zrobic ;|
w regulacji głośności w menu plik zaznaczasz sterowniki zaawansowane, dalej pod suwekiem gł mikrofonu klikasz zaawansowane i tam zaznaczasz "mic boost"
Stery do karty dźwiękowej i płyty głównej zainstalowane Poza tym jedziesz tak:
Start ----> panel sterowania -----> Dźwięki i urządzenia audio ----> zakładka audio ---> przy nagrywaniu dźwięku dajesz głośność -----> i wtedy bierzesz suwaki na full (nie koniecznie na full ale wiesz) powinno pomóc