• Ogłoszenie:

Logo do strony internetowej.

Wszystko odnośnie tworzenia grafiki - obróbka, problemy, oceny.
Tworzenia Stron internetowych - HTML, PHP, MySQL...

Postprzez Patrol 22 Lip 2009, 00:11

reklama
Witam chciał bym was poprosić o zrobienie loga dla strony internetowej które bym umieścił na górze mojej stronki.
W stronce chodzi o sieć serwerów gry counter strike 1.6. Wiec chciał bym zeby bylo zwiazane z counter strike 1.6 z napisem virtual-grozy lub cos zwiazane z jakims zombi itp. Tylko warzne żeby był napis virtual-grozy. Bardzo porsze o zrobienie takiego loga.
Z góry dziękuje.
Patrol
~user

Dołączenie: 21 Lip 2009, 23:34

Postprzez szpadyzorBombel 22 Lip 2009, 01:06

Prosze :wink:

http://img520.imageshack.us/img520/8460/34837214.jpg

Autor postu otrzymał pochwałę
Awatar użytkownika
szpadyzorBombel
~user

Dołączenie: 22 Lip 2009, 01:04
Pochwały: 1

Postprzez Metekurve 25 Sie 2009, 05:17

szpadyzorBombel witam :) Chcialbym abyś mi tesh zrobił logo do strony internetowej na gorze stronki :) te logo ma byc przedstawione jako Counter STrike Source i logo ma byc Klanowe KLAN SIE NAZYWA |SAS| bardzo bym był wdzieczny jakbuys mi zrobił takie logo jak Patrolowi (tylko ze inne ) PROSZE z gory dzieki :)

Dodano Dzisiaj, 05:18:
szpadyzorBombel witam :) Chcialbym abyś mi tesh zrobił logo do strony internetowej na gorze stronki :) te logo ma byc przedstawione jako Counter STrike Source i logo ma byc Klanowe KLAN SIE NAZYWA |SAS| bardzo bym był wdzieczny jakbuys mi zrobił takie logo jak Patrolowi (tylko ze inne ) PROSZE z gory dzieki :)
Metekurve
~user

Dołączenie: 25 Sie 2009, 05:13

Powróć do Grafika & Webmastering

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości