Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 liga cod2 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FreeCAD • PanoramaStudio • CrystalDiskInfo Portable • CrystalDiskInfo • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper
Mam pytanie czy jest jakaś liga w Call fo Duty 2 gdzie rogrywa się spary i i najlepszy wygrywa lige lub strona na której są klany i kontakty i można z tymi klanami rozgrywać klany bo założuyłem klan i mam wystarczająco dużo osób (7) i nie rozegrałem jeszcze spara albo może jest jakiś konkurs w CoD2. A może ktoś z klanowiczów należy do klanu i chiceli by rozeghrać spara to na PW. Z góry wielkie thx
www.clanbase.com przeglądnij tą strone, co prawda jest po angielsku, jest tu skupisko wszelkich klanów które grają w ligach. O sparingi tez możesz pytać na IRCu na kanale #cod2