A SB właśnie daje wspaniałą atmosferę na tym forum

Dlatego moim zdaniem to będzie najlepsze rozwiązanie

które może czasem obrazić jakąś osobe
 które może czasem obrazić jakąś osobe 

mati43 napisał(a):młodsi (stażem) userzy wprowadzają zamieszanie, i nie znają "naszego" poczucia humoru które jest co najmniej specyficzne które może czasem obrazić jakąś osobe

)
 )

skowrona napisał(a):A tak po roku człowiek zdąży okrzepnąć poznać dokładnie zasady użytkowników ich poczucie humoru

przecież czytać sb możeAvenger
 Dobra nie jest to pomysł idealny to może coś takiego
 Dobra nie jest to pomysł idealny to może coś takiego

Mike013 napisał(a):skowrona, to władza ustala rodzaj oraz długość kary, więc wystarczy tego typu 'pomysłów'

Mike013 napisał(a):skowrona, to władza ustala rodzaj oraz długość kary,

gg az mi sie wieszalo od zdegustowanych postawa niektorych userow "spokojnych uzytkownikow", i jako ze konsekwencje Jasinek i Fire_ poniesli za moim przykazaniem, pragne pwoeidziec iz,.................
 gg az mi sie wieszalo od zdegustowanych postawa niektorych userow "spokojnych uzytkownikow", i jako ze konsekwencje Jasinek i Fire_ poniesli za moim przykazaniem, pragne pwoeidziec iz,.................
mika150 napisał(a):jednakże pamiętaj, że to są tylko propozycje i to władza decyduje, czy korzystać z nich, czy też nie.
Jeśli według Ciebie ma być dość pomysłów, to uważam, że ten dział nie ma racji bytu.
skowrona napisał(a):tak tylko chodzi o to żeby reguły były jasne i jednakowe dla wszystkich
a nie są
ShoutBox - SB)
- na SB obowiazuje taki sam regulamin jak na forum, a dodatkowo:
- nie można podawać żadnych linków w obojętnie jakiej postaci,
- nie używamy cytatów w postaci cudzysłowia ( '' .... '' ) - psuje to wyglad SB i post staje sie nieczytelny,
- zakaz podawania cracków, seriali,
- przesadne używanie emotek,
- zakaz spamowania i wyrażania się w sposób nieetyczny.
Nieprzestrzeganie powyższych ustaleń odnosnie SB będzie prowadzić do:
- tymczasowego zakazu pisania
- tymczasowego braku dostępu do SB
- całkowity zakaz na SB
- BAN na forummati43 napisał(a):skowrona popieram pomysł ponieważ młodsi (stażem) userzy wprowadzają zamieszanie, i nie znają "naszego" poczucia humoru które jest co najmniej specyficzne :0 które może czasem obrazić jakąś osobe
skowrona napisał(a):Po wczorajszej kłótni wpadłem na pomysł by na SB mogli pisać użytkownicy z co najmniej rocznym stażem ponieważ to zwykle nowi wprowadzają tam zamieszanie i niepotrzebne kłótnie. A tak po roku człowiek zdąży okrzepnąć poznać dokładnie zasady użytkowników ich poczucie humoru itp Rolling Eyes
A SB właśnie daje wspaniałą atmosferę na tym forum Cool
Dlatego moim zdaniem to będzie najlepsze rozwiązanie

tym bardziej prywatne forum kogokolwiek
 tym bardziej prywatne forum kogokolwiek  

emo Magik napisał(a):Jako, ze obaj delikwenci wprowadzili ogolny zamet na SB

inaczej winowajca
 inaczej winowajca

Ja ze swojej strony po wczorajszym zamieszaniu gwarantuje, że już nigdy nie będę tyle pisał na SB- zresztą mogę na nim ogóle nic nie pisać i je wyłączyć.

Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości