Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 kontroler ethernet • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • FolderSizes • DAEMON Tools Ultra • DriverEasy • Syncovery • Farbar Recovery Scan Tool • PotPlayer
mam laptopa toshiba equium L20 - 197 model nr: psl2ze - 001002cy i w menadżer urządzeń jest przy nim wielki żółty pytajnik i nazwa inne urządzenia a pozarym internet w nim nie działa proszę ratujcie nie wiem już co robić a pilnie potrzebuję tego laptopa gdyż niedługo wyjeżdrzam i tam gdzie gędę będzie to jedyny komp który będzie podpięty pod neta, o ile oczywiście da się to zrobić
byłem na tej stronce ale szczeże powiem że nie wiem czego szukać jaką nazwę wybrać w polu DRIVER TYPE jeżeli możesz mi jeszcze to napisać to będę ci stokroć wdzięczny.
niestety nie działa pytajnik wciąż jest a w karcie sieciowej jest realtek rtl8139/810x family fast ethernet nic a neta wciąż nie ma wysyłanie mam0 a odbieranie 12 dlaczego