http://allegro.pl/item166707506_nowa_ps_2_slim_przerobka_kabel_rgb_gwaran_lodz.html
W tym zestawie jest kabel RGB i czy da rade podłączyć to pod mój telewizor. Mam w tv tylko takie wejścia:
http://img148.imageshack.us/my.php?image=obraz004wg3.jpg

gtavc napisał(a):1. Jak w Nero nagrać grę do Ps2 ściągniętą z neta ?
2. Jak kupie Swap Magic to wystarczy wgrać to oprogramowanie i konsolka będzie juz przerobiona ?

gtavc napisał(a):3. Czy po przeróbce pójdą filmy w formacie MPEG - 2
4. Czy ten kabel RGB poprawia jakość obrazu czy dźwięku jakoś znacząco?

gtavc napisał(a):5. Czy Ps2 SLIM ma gorsze chłodzenie od zwykłego Ps2 ? (tak słyszałem)

gtavc napisał(a):6. O co chodzi z tymi kartami pamięci 8 MB musze je kupić?
7. O co chodzi z tymi zabezpieczeniami co są do kupienia razem ze Swap Magic?

adam123 napisał(a):Wyjdzie teraz jeszcze jakaś fajna gra na Ps2 ???

adam123 napisał(a):Wyjdzie teraz jeszcze jakaś fajna gra na Ps2 ???
adam123 napisał(a):jakieś naprawdę fajne gry

Co do tej kierownicy to nie wiecie gdzie by można ją kupić tanio, bo szukałem trochę i albo jej obecnie nie mają albo cena jest duża. Jeśli by ktoś znalazł stosunkowo tanio to byłbym wdzięczny
 Co do tej kierownicy to nie wiecie gdzie by można ją kupić tanio, bo szukałem trochę i albo jej obecnie nie mają albo cena jest duża. Jeśli by ktoś znalazł stosunkowo tanio to byłbym wdzięczny  

. Otóż wyciągnąłem ową konsolę z piewni i postanowiłem "coś" z nią zrobić. Okazało się że wypadły łożyska z lasera, lecz ten problem naprawiłem. natomiast po rozkręceniu konsoli (kilkukrotnym) i złożeniu ją na nowo, działają tylko 2 gry z kilkunastu
. Otóż wyciągnąłem ową konsolę z piewni i postanowiłem "coś" z nią zrobić. Okazało się że wypadły łożyska z lasera, lecz ten problem naprawiłem. natomiast po rozkręceniu konsoli (kilkukrotnym) i złożeniu ją na nowo, działają tylko 2 gry z kilkunastu   ale żeby było śmieszniej Nie ma głosu i obraz jest czarno-biały
  ale żeby było śmieszniej Nie ma głosu i obraz jest czarno-biały   

suzuki-92 napisał(a):sie zastanawiam czy jest dobra Confused Confused

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości