Polecam ten temat:
http://forum.pspoland.pl/viewtopic.php?f=32&t=5218

strategia i to jezczeToServeAndProtect napisał(a):dobra
ToServeAndProtect napisał(a):CZASU RZECZYWISTEGO na PSP

Apokalipsa2006 napisał(a):strategie są przeważnie robione na czasie przeszłym i przyszłym

Ale mam inną sprawę. Chciałbym kupić, ale nie wiem którą z Allegro. Wiem, że są jakieś softy, że można na piratach grać itd. Żeby było po Polskiemu menu. Co potrzebuję do grania na tej konsoli? No muszę mieć tą konsolę i pamięć na karcie, nie? Więc proszę o wybranie mi z Allegro wszystkich potrzebnych rzeczy ew. jakieś dodatki. Proszę o szybką odpowiedź bo jadę w góry za ok. 15 dni. Nie chcę spędzić nudno tego czasu
 Ale mam inną sprawę. Chciałbym kupić, ale nie wiem którą z Allegro. Wiem, że są jakieś softy, że można na piratach grać itd. Żeby było po Polskiemu menu. Co potrzebuję do grania na tej konsoli? No muszę mieć tą konsolę i pamięć na karcie, nie? Więc proszę o wybranie mi z Allegro wszystkich potrzebnych rzeczy ew. jakieś dodatki. Proszę o szybką odpowiedź bo jadę w góry za ok. 15 dni. Nie chcę spędzić nudno tego czasu  Aaaa! Żeby było w granicach od 600 do 750 MAX MAX MAX!!
 Aaaa! Żeby było w granicach od 600 do 750 MAX MAX MAX!! 

Wiem, że są jakieś softy, że można na piratach grać itd
Żeby było po Polskiemu menu

slownik sobie wez...
  slownik sobie wez...Co potrzebuję do grania na tej konsoli?

fluid napisał(a):Cytat:
Co potrzebuję do grania na tej konsoli?
konsole??
 Heh, myślałem, że tam jeszcze trzeba jakieś płytki coś tam nie wiem... ;p Żebym kurczę kupił konsole i by się okazało, że nawet jej nie włączę.
 Heh, myślałem, że tam jeszcze trzeba jakieś płytki coś tam nie wiem... ;p Żebym kurczę kupił konsole i by się okazało, że nawet jej nie włączę.  fluid napisał(a):Cytat:
Żeby było po Polskiemu menu
Rolling Eyes Rolling Eyes slownik sobie wez...

No i właśnie nie wiem czy dam radę później kupić taką dobrą konsolę. Ale to już nie wasz problem.
 No i właśnie nie wiem czy dam radę później kupić taką dobrą konsolę. Ale to już nie wasz problem.

ToServeAndProtect napisał(a):a już mam
chodziło mi o:
Command and Conquer NOD i GDI
Theme Hospital
Diablo
Driver

VaDeMeCuM napisał(a):ToServeAndProtect napisał(a):a już mam
chodziło mi o:
Command and Conquer NOD i GDI
Theme Hospital
Diablo
Driver
czy do Nintendo DS można ładować gry z komputera?

This program will not run on the hardware foundUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości