Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 komputer sie dlugo wlacza • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Any Video Converter • Wipe • Iobit Uninstaller • Viber • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • TARGET 3001! • Advanced SystemCare Free
siemanko nie wiem co sie stalo ale jak wlaczam kompa to mi sie bardzo dlugo wlacza...tzn wchodzi do windowsa pulpit sie pokazuje wszystko jest ok ale sie cos wczytuje (internet sie wlacza i cos tam jeszcze) i nie moge nic robic dopiero po 2 minutach juz wszystko jest ok...ale wczesniej sie wlaczalo dobrze szybko a teraz cos sie zamula ;/ moze zna ktos jakis program zeby dobrze sie wlaczalo czy jakos to naprawic ;/
"Żyjmy tak jakby jutra miało nie być"
Jesli ktos moze to niech nie podaje mi linkow na rs tylko gdzies gdzie limitow nie ma