CrossFire napisał(a):zostaje Commando
Ja z takim małym szczegółem
 Commando nie obsługuje SLI... więc chyba odpada bo z tego co sie doczytałem to w późniejszym czasie chcesz kupić drugiego GTXa.
 Commando nie obsługuje SLI... więc chyba odpada bo z tego co sie doczytałem to w późniejszym czasie chcesz kupić drugiego GTXa.				
CrossFire napisał(a):zostaje Commando

A bylem przekonany ze ma SLI
 A bylem przekonany ze ma SLI  co za Commando
 co za Commando   

CrossFire napisał(a):SUS P5N SLI

nawet bardzo
 nawet bardzo  

EVEGE przekonaliscie mnie
 EVEGE przekonaliscie mnie  . reszta juz wyjasniona dziekuje wszystkim za rady ,zachete i pomoc napewno new maszynka bedize sie git sprawowac teraz zamowic
 . reszta juz wyjasniona dziekuje wszystkim za rady ,zachete i pomoc napewno new maszynka bedize sie git sprawowac teraz zamowic  .
 .

Ja bym się zastanawiał bardziej: msi vs gainward vs xfx lub zotac
 Ja bym się zastanawiał bardziej: msi vs gainward vs xfx lub zotac
CrossFire napisał(a):Gdyby byl ZOTAC to bym nawet sie nie zastanawiał

CrossFire napisał(a):Wytrzymałby gdybym dokupił drugiego GTX'a
 Jakieś 650W powinno być w sam raz, np.:
 Jakieś 650W powinno być w sam raz, np.:

Lecter napisał(a):http://www.landcom.pl/grafika-zotac-8800gtx-2dvitv-p-6848.html
tylko drogi coś Wink

- dobra kasa bedzie xD fakt ze troche za duzo ale dla ZOTAC'a te 30 zl xD
  - dobra kasa bedzie xD fakt ze troche za duzo ale dla ZOTAC'a te 30 zl xDLecter napisał(a):TAK, choć na styk. Nie znam całej konfiguracji twojego kompa. Lepiej mieć dodatkową moc jakbyś przesiadał się na quada Mr. Green Jakieś 650W powinno być w sam raz, np.:
http://zenfist.pl/pID/1022.htm
- TAK CHCEM SLI(dobre SLI nie ze obcina do x4/x8 np:) i to juz za rok na HolidaysLecter napisał(a):Co do mobo do zdecyduje się w końcu czy ma być sli czy nie...
 ?
 ?

jeszcze mam duzo czasu.
 jeszcze mam duzo czasu.

BZIKU napisał(a):chodz teoretycznie pisze ze nie-tez sli

CrossFire napisał(a):A niemoge zostac juz przy tym TAGANIE 700W ?
CrossFire napisał(a):ze ABIT jest lepszy

CrossFire napisał(a):- TAK CHCEM SLI(dobre SLI nie ze obcina do x4/x8 np:)
CrossFire napisał(a):A niemoge zostac juz przy tym TAGANIE 700W ?

agresja napisał(a):Ps. jak nie jesteś pewien jakiej mocy zasilacz ,to zerknij tutaj --> http://www.extreme.outervision.com/index.jsp (zakładka tools)
agresja napisał(a):Jak chcesz dobrą płytkę, to poczytaj o tej płytce ,którą zaproponował Ci Lecter MSI P6N SLI Platinum - naprawdę świetna płytka
Sylwek 17 napisał(a):Najproście mówiąc ten Abit był zaprojektowany dla OverClokerów.
Lecter napisał(a):Jeśli chodzi o x8 to w przypadku GF8800GTS/GTX w sli nie ma żadnej różnicy w stosunku do x16. X4 spowalnia już grafę ale nie ma takiego interfejsu na chipsetach nvidii.

CrossFire napisał(a):MSI P6N SLI Platinum - Komputronik.pl
E6600 -ESC.pl
Zotac GF8800GTX -Landcom.pl
OCZ Technology 2x1GB Cl4 itd -ESC.pl
Tagan 700W . -ESC.pl

agresja napisał(a):I masz swojego potworka Mr. Green
świetny zestawik Wink
 podoba mi sie jak cholera
 podoba mi sie jak cholera  Dziękuję teraz wszystkim którzy przyczynili sie do pomocy(nie będę wymieniał bo te osoby wiedza o kogo chodzi) xD thanks all.
 Dziękuję teraz wszystkim którzy przyczynili sie do pomocy(nie będę wymieniał bo te osoby wiedza o kogo chodzi) xD thanks all.

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości