Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

kasowanie reklam • programosy.pl

• Ogłoszenie:

kasowanie reklam

Wszystko odnośnie tworzenia grafiki - obróbka, problemy, oceny.
Tworzenia Stron internetowych - HTML, PHP, MySQL...

Kasowanie reklam

Postprzez Kaszelcia 19 Mar 2008, 18:21

reklama
Znalazłam poradnik na temat kasowania reklam z for (ja swoje mam założone na yoyo).
http://forum.programosy.pl/wyaczenie-reklam-ze-stron-na-darmowych-serwerach-vt92613.html?highlight=w%B3asny+banner

Za wyświetlanie reklam odpowiedzialny jest kod javascript. Na nasze szczęście odnalezienie takiego kodu nawet na bardzo rozbudowanych stronach jest bardzo łatwe, ponieważ te skrypty zwykle są doklejane tuż za tagiem <body> otwierającym ciało dokumentu, lub tuż przed </body>, czyli elementem je zamykającym.

Dla kogo łatwe dla tego łatwe :wink: i chciałam się zapytać gdzie znajduje się ten kod. Czy mam go szukać bezpośrednio na forum, czy połączyć się przez program FTP i tam gdzieś go szukać?
Awatar użytkownika
Kaszelcia
~user

Dołączenie: 15 Mar 2008, 22:57

Postprzez @Marcin 19 Mar 2008, 18:27

Szukaj tego w templates/Nazwa_Stylu/index_body.tpl itp.
zobacz też:
http://mody.lastinn.info/t965.html
Awatar użytkownika
@Marcin
~user

Dołączenie: 19 Sty 2005, 08:55
Miejscowość: Jugów
Pochwały: 232

Postprzez Kaszelcia 19 Mar 2008, 19:08

Ale kiedy chcę ten plik edytować to pojawia mi się coś takiego:

Image
Awatar użytkownika
Kaszelcia
~user

Dołączenie: 15 Mar 2008, 22:57

Postprzez raiylo 19 Mar 2008, 19:29

zdefiniuj program ktore ma otwierac pliki, proponuje cos z tego:
- notatnik
- contex editor (swietny)
Awatar użytkownika
raiylo

Dołączenie: 11 Sie 2007, 14:37
Pochwały: 38

Postprzez @Marcin 19 Mar 2008, 22:56

Edytuj Tym
ftp://ftp.editplus.com/epp300_en.exe

PZDR!
Awatar użytkownika
@Marcin
~user

Dołączenie: 19 Sty 2005, 08:55
Miejscowość: Jugów
Pochwały: 232

Powróć do Grafika & Webmastering

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości