Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
karta sieciowa • programosy.pl

• Ogłoszenie:

karta sieciowa

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

karta sieciowa

Postprzez moores 26 Gru 2006, 19:40

Może ktoś pomoże ! łączyłem się z livebox bezprzewodowo (w laptopie jest karta sieciowa) i chyba coś wyłączyłem bo teraz nie chce połączyć i wyskakuje komunikat że trzeba włączyć tą karte tylko nie wiem jak KOMUNIKAT>Winbond W89C33 mPCI 802.11 Wireless LAN Adapter Hardware Radio Off< Komputer odpowiada że wszystko działa prawidłowo tz karty tylko coś z tym wyłączeniem
moores
moores
~user

Dołączenie: 27 Lis 2005, 18:39
Miejscowość: warszawa

Postprzez kahoona 27 Gru 2006, 02:24

Zwykłe sposoby nie działają?
To znaczy:
1. Panel sterowania/połączenia sieciowe/połączenie sieci bezprzewodowej (prawy przycisk myszy na ikonie ->włącz)
2. Panel sterowania/System/Sprzęt/Menedżer urządzeń/Karty sieciowe/Winbond...(prawy przycisk myszy na ikonie ->włącz)
3. Programik instalowany zwykle z kartą - coś w rodzaju wireless lan utility - bez wątpienia ma opcję "Radio Off - można ją odznaczyć.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości