PS. Wiem, że to staroć, ale na linuksie jeszcze kilka lat postoi, konfiguracja obecna (Celeron 1ghz, ram 512mb, grafa zintegrowana w płytkę
 )
)				
 )
)				 

CrossFire napisał(a):Za taka cene oplaca sie poszukac Radka bo w tamtych czasach Radeon byl lepszy od GF

Lecter napisał(a):chyba ci się coś przyśniło
 ale za taka cenne
 ale za taka cenne  Predzej ten Radek niz ten GF2
 Predzej ten Radek niz ten GF2  chociaz sam bym polecil GF2 bo lecialem dlugo nanim
 chociaz sam bym polecil GF2 bo lecialem dlugo nanim  
 do tej 100zl
 do tej 100zl  

lub radka9550
 lub radka9550  

macius64 napisał(a):Trochę poszperałem i znalezłem tą kartę dobra jest??
 Zależy co rozumiesz pod słowem dobra. W grach na pewno będzie za słaba. W innych zastosowaniach jeszcze się sprawdzi.
 Zależy co rozumiesz pod słowem dobra. W grach na pewno będzie za słaba. W innych zastosowaniach jeszcze się sprawdzi.

macius64 napisał(a):Trochę poszperałem i znalezłem tą kartę dobra jest??
 i tak lepszej na PCI nie znajdziesz
 i tak lepszej na PCI nie znajdziesz  w dodatku nóweczka
 w dodatku nóweczka 

Wejdź do Integrated Peripherals i tam powinno być

Musisz wejść w BIOSie do Advanced BIOS Features (lub coś podobnego) i tam znajdziesz coś z graphic, accelerator, potem ustawiasz by startowało z nowej grafy, a jeśli nie będzie to w Windowsie możesz też wyłączyć tą grafę
 Musisz wejść w BIOSie do Advanced BIOS Features (lub coś podobnego) i tam znajdziesz coś z graphic, accelerator, potem ustawiasz by startowało z nowej grafy, a jeśli nie będzie to w Windowsie możesz też wyłączyć tą grafę 

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości