Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

kalkulacja kompresji • programosy.pl

• Ogłoszenie:

kalkulacja kompresji

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

kalkulacja kompresji

Postprzez MaciekSc 18 Kwi 2006, 23:59

reklama
Jest jakiś program który skalkuluje mi po wskazaniu pliku lub katalogu ile będzie miał np. po maksymalnym stopniu kompresji? Chciałbym mniej więcej sie orientować bo mam zamiar pakować większe ilości plików na dość wolnym procesorze i dysku...
MaciekSc
~user

Dołączenie: 01 Paź 2005, 20:54
Miejscowość: Sosnowiec
Pochwały: 11

Postprzez Terrorist 19 Kwi 2006, 04:36

MaciekSc napisał(a):Jest jakiś program który skalkuluje mi po wskazaniu pliku lub katalogu ile będzie miał np. po maksymalnym stopniu kompresji? Chciałbym mniej więcej sie orientować bo mam zamiar pakować większe ilości plików

http://programosy.pl/progsy/resj.html - znajdziesz tam to czego szukasz, czyli masę archiwizatorów. Wybierz jakiś, który najbardziej ci odpowiada, a co do kalkulowania to w tę opcję wyposażona jest większość (o ile nie wszyskie) z tamtych programów. Miłego pakowania :) pzdr
Awatar użytkownika
Terrorist
~user

Dołączenie: 09 Kwi 2006, 17:04
Pochwały: 13

Postprzez DeadOrAlive 19 Kwi 2006, 09:46

MaciekSc napisał(a):program który skalkuluje mi po wskazaniu pliku lub katalogu ile będzie miał np. po maksymalnym stopniu kompresji

Klasyk => WinRAR
A tak to wyglada: klik

Autor postu otrzymał pochwałę
Ostatnio edytowany przez DeadOrAlive, 19 Kwi 2006, 12:42, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez Tom@szek 19 Kwi 2006, 12:11

DeadOrAlive
popraw link do screena - rozwalasz stronę :idea:
Tom@szek

Postprzez MaciekSc 19 Kwi 2006, 14:49

Hehe oczywiście mam ten program i domyślałem się że coś takiego jest ale nie wiedziałem gdzie.. dzięki :)
lubie chłopców...
MaciekSc
~user

Dołączenie: 01 Paź 2005, 20:54
Miejscowość: Sosnowiec
Pochwały: 11

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 66 gości