Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 kabel pc <==> lcd • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper • PhpStorm • IntelliJ IDEA Community Edition • DriverEasy • Viber
Hej, mam mały problem. Kupiłem telewizor LCD http://www.maximedia.pl/?c=telewizory_lcd&p=samsung_le_32n71, który ma wejście PC IN zezwalające na podłączenie komputera bez motania sie z cinchami. Szukam w necie teraz kabla którym mógłbym połączyc oba urządzenia i mam problem. O co chodzi z tym że kabel jest żeński lub męski? Na allego jest coś "podobnego na moje niedokształcone oko" ale cena jest smiesznie niska. Popowiedźcie cos, podsuńcie ofertę z jakiegoś sklepu jeśli sie orientujecie
Pod latarnia najciemniej, hahah dziwne ze sie nie domysliłem Więc mi jest potrzebny kabel męsko-męski, taki jak na tej aukcji allego. Poszukam tylko czegoś lepszego...