Witam. Zainstalowałem sobie Win7 RC 64-bity i chciałbym żebyście mi polecili jakiegoś darmowego firewall'a. Mam zainstalowanego Avast'a więc dobrze jakby to ze sobą współgrało. Z góry dzięki
ASUS TUF Gaming FX505DT R5-3550H/16GB || XBOX ONE + LG 43UJ6307 || Nintendo Switch || "Nothing is true, everything is permitted" NIE POMAGAM NA PW
Ja polecam Ci bardzo dobry firewall COMODO http://www.programosy.pl/program,comodo-firewall.html Zainstalowałem do niedawno u siebie i jak na razie jest ok
Zainstalowałem Comodo i mam mały problem. Otóż wygląd okna świadczy o tym, że program nie działa: i nie mam pojęcia jak go uruchomić, żeby komp był bezpieczny.
ASUS TUF Gaming FX505DT R5-3550H/16GB || XBOX ONE + LG 43UJ6307 || Nintendo Switch || "Nothing is true, everything is permitted" NIE POMAGAM NA PW
Jak dam run diagnostics to wywala błąd, którego się nie da naprawić. Właśnie w Viscie z tego co pamiętam wyłączyłem zapore windy, ale dało sie wybrać zapore comodo. W 7 nie mam takiej opcji, albo po prostu znaleźć nie umiem