mike00 napisał(a):wlasnie chodzi o to ze ja niewiem gdzie sie zmienia te logo w jakiej kategori w PA wiem ze trzeba zamienic link ale gdzie to niewiem
templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif
 )
 ) 

Czy ktoś wie jak to zmienić aby przy każdym poście można było dać to ostrzeżenie i jeszcze jak ktoś wie jak zrobić aby odwiedzający forum nie widzeli linków (aby zobaczyć muszą się zarejestrować)
 Czy ktoś wie jak to zmienić aby przy każdym poście można było dać to ostrzeżenie i jeszcze jak ktoś wie jak zrobić aby odwiedzający forum nie widzeli linków (aby zobaczyć muszą się zarejestrować)  Za wszelką pomoc wielkie thx
 Za wszelką pomoc wielkie thx 

cugaro napisał(a):jak ktoś wie jak zrobić aby odwiedzający forum nie widzeli linków (aby zobaczyć muszą się zarejestrować)

PA >> Fora >> Zezwolenia ogolne >> wiczoczny >> zarejestr.

Napster napisał(a):Witam! Jeśli ktoś ma to potrzebuję PHPBB By Przemo 1.12.3. Jak ktoś ma to proszę wrzucić na rapida...
info napisał(a):Znalezione na przemo.org
http://www.przemo.org/phpBB2/download/123/phpBB_modified_by_Przemo.zip

trzeba zainstalować mod pod nazwą : "Karteczki"
 Więc prosze o pomoc w sprawie
 Więc prosze o pomoc w sprawie cugaro napisał(a):Zrobiłem swoje forum wszystko ładnie, pięknie tylko żeby dać ostrzeżenie trzeba wejść w profil danej osoby (usera) Confused Czy ktoś wie jak to zmienić aby przy każdym poście można było dać to ostrzeżenie

Jak tak to jakies wskazówki
 Jak tak to jakies wskazówki 

Powróć do Grafika & Webmastering
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości