ściągnąłem nowszą wersję to zaczeły się błędy.Nawet po skasowaniu nowszej wersji ,stara ma crush dump.Np.gdy chcę załadować obraz to mi wyskakuje Crush dump i po wczytywane HELP!

da się cos na to poradzić ?bardzo prosiłbym was o pomoc.
 da się cos na to poradzić ?bardzo prosiłbym was o pomoc.

Michma napisał(a):Proszę o odpowiedź!Mój problem jest naprawde denerwujący!!A chciałbym jeszcze pograć w Crash Bash, bo to moja ulubiona gra.

Jest to strasznie denerwujące, zna ktoś rozwiązanie tego błędu? Mam kartę muzyczną Xonar DX.
 Jest to strasznie denerwujące, zna ktoś rozwiązanie tego błędu? Mam kartę muzyczną Xonar DX.Michma napisał(a):Pomocy!
U mnie w menu crash bash nic nie ma!tzn wchodzę (przycisk start w menu) a tam pustka!nic nie pisze ale poruszać się mogę i w coś wejść.Bardzo proszę o pomoc!

Wszystko jest ładnie powiększone, i nie są tam dodawane żadne specjalne tekstury czy coś ponieważ sam plik zajmuje ok 200KB I tu jest pytanie czy na tym (lub jakimkolwiek innym ) emulatorze PSX da się uzyskać podobny efekt? Czyli nie bezmyślne powiększanie (łącznie z pikselami) tylko ładny upscaling dzięki któremu jest różnica między rozdziałką 1280x1024 a 640x480. Teraz praktycznie nie opłaca się ustawiać wyższych rozdzielczości ponieważ na monitorze CRT nie będzie żadnej różnicy w jakości.
  Wszystko jest ładnie powiększone, i nie są tam dodawane żadne specjalne tekstury czy coś ponieważ sam plik zajmuje ok 200KB I tu jest pytanie czy na tym (lub jakimkolwiek innym ) emulatorze PSX da się uzyskać podobny efekt? Czyli nie bezmyślne powiększanie (łącznie z pikselami) tylko ładny upscaling dzięki któremu jest różnica między rozdziałką 1280x1024 a 640x480. Teraz praktycznie nie opłaca się ustawiać wyższych rozdzielczości ponieważ na monitorze CRT nie będzie żadnej różnicy w jakości.

Smigam na 1.6.0
 Smigam na 1.6.0

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości