Gry wgrywam Total Comanderem
 i Ty się dziwisz że możesz mieć dziadowskie rozdzielki w grach ?
 i Ty się dziwisz że możesz mieć dziadowskie rozdzielki w grach ?

keks_ik napisał(a):dla c65 chyba 132 x 176 )
keks_ik napisał(a):i Ty się dziwisz że możesz mieć dziadowskie rozdzielki w grach ?
 Możesz mi wyjaśnić co i jak
 Możesz mi wyjaśnić co i jak  
   Co ma rozdzielczość do programu którym przesyłasz aplikacje
  Co ma rozdzielczość do programu którym przesyłasz aplikacje 

130*130
nie rozumiem tego Question Możesz mi wyjaśnić co i jak Question Rolling Eyes Co ma rozdzielczość do programu którym przesyłasz aplikacje Question

keks_ik napisał(a):Program MotoMidMan (wgrywanie aplikacji na motorole).
 To jest siemens
 To jest siemens   

vicher napisał(a):ale to nie jest motorola Rolling Eyes To jest siemens Cool

ale rozdzielczości wyświetlaczy są różne ! i jakoś mi się nie wydaje żeby total commander był odpowiednim programem do wgrywania gier...
 ale rozdzielczości wyświetlaczy są różne ! i jakoś mi się nie wydaje żeby total commander był odpowiednim programem do wgrywania gier...

keks_ik napisał(a):ale rozdzielczości wyświetlaczy są różne ! i jakoś mi się nie wydaje żeby total commander był odpowiednim programem do wgrywania gier...

vicher napisał(a):Kolega Astronoata wgrywa aplikacje java dla innego modelu telefonu. Podejrzewam że z nokii 3510i

keks_ik napisał(a):jakoś mi się nie wydaje żeby total commander był odpowiednim programem do wgrywania gier...
 Przeciez wielkosc gry jest zapisana w niej samej
 Przeciez wielkosc gry jest zapisana w niej samej  jak wgrasz wieksza niz twoj wyslwietlacz to nie zobaczysz calego ekranu gry tylko czesc... a jak za mala to zobaczysz gre w okienku... I takie sa fakty
 jak wgrasz wieksza niz twoj wyslwietlacz to nie zobaczysz calego ekranu gry tylko czesc... a jak za mala to zobaczysz gre w okienku... I takie sa fakty   wiec nie mowcie ze rozdzielczosc gry zalezy od programu jakim je wgrywam.
  wiec nie mowcie ze rozdzielczosc gry zalezy od programu jakim je wgrywam.  

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości