Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 glosniki • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper • PhpStorm • IntelliJ IDEA Community Edition • DriverEasy • Viber
Mam gosniki creative 4 male i jeden duzy i te male sa podpiete do duzego (nie wiem jak sie ten duzy nazywa )Pojehcałem na wypoczynek wracam i włanczam komputer i nie działa mi jeden glosnik(tzn działa ale ciszej niz inne).Patrzylem wszystko jest dobrze podpiete.Prosze o pomoc
Zrobilem tka jak napisałes i to nie jest wina glosnika bo mi zaczł w tedy dzialac ten glonik co nie działał i drugo mi nie działa:/ wiec nie iwme co jest:/
Sproboj moze masz jakis pilot do tego czesto jest tak ze na pilocie jest regulacja do kazdego glosnika osobno
Albo moze na suwooferze masz cos zle sproboj z ta glosnoscia