Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 głośniki 5.1 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Faktura VAT • 3DMark Basic Edition • Take Command • ungoogled-chromium • Fotosizer • Syncovery
witam mam problem kupiłam dziecku głośniki creativ inspire t6100 podłączyłam pod komputer przestawiłam dzwięk na 5.1 ale działają tylko 2 czy ktoś może mi wytłumaczyć co mam jeszcze zrobić prosze o pomoc
głośniki wykryte przez system działają prawidłowo tak się wyświetla podłaczone też sa chyba dobrze właśnie sprawdzałam ale karte niebardzo wiem jaką mam a do tych gośników niemuszą być dodatkowe sterowniki
ja miałem podobny problem z moimi głośnikami logitacha, a wystarczyło tylko w opcjach odznaczyć stereo i potem wszystkie mi działały.
[ Dodano: Dzisiaj o 19:43 ] ja miałem podobny problem z moimi głośnikami logitecha, a wystarczyło tylko w opcjach odznaczyć stereo i potem wszystkie mi działały.
DeadOrAlive - system (szeroko rozumiany) wykryje "podłączenie" głośników do gniazda line-in, mic. Nieprawdaż?
A w niektórych przypadkach bez wykrycia istnienia takiego podłączenia - grały będą dwa głośniki. Frontleft i frontright.
Reszta będzie Alldead.
Nie na wszystkich kartach niestety jest automat wykrywający takie przyłączenie - i trzeba ustawić ręcznie : dźwięk i urządzenia Audio/Zaawansowane - Głośniki systemu Surround Sound 5.1.
człowieku, głośniki 5.1 podłącza się do trzech wejść na dźwiękówce, to że u ciebie to pomogło to nie znaczy że tak jest wszędzie, ty masz zestaw 2.1, a tu jest problem z 5.1