Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Formaty plików a przypisane programy • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio • AnyDesk • Folder Guard • OkMap • Mozilla Firefox • 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser
w XP była opcja Typy plików w Opcje folderów ale niestety w 7 tego nie znajduję. Jaki program lub funkcja w 7 przejęła to ? bo kiedykolwiek naciskam na mp3 to zamiast PLAY robi się ENQUEUE. nie chcę dodawać do listy, chcę by standardowo było PLAY
Na Vista jest to też inaczej, więc może spróbuj tego rozwiązania:
Menu start
programy domyślne
bawisz się pierwszą lub drugą opcją
1. Pomocy udzielam wyłącznie na licencji beerware! 2. Jeśli nie odpowiadam od razu w temacie, to znaczy że mam życie poza internetem. Uszanuj mój dobrowolnie poświęcony czas i nie oczekuj wszystkiego natychmiast. Jeśli nie odpowiadam przez 48 godzin, przyślij PW.
STOP ++> trollom, dzieciom neostrady, emo, Forestom, kotożercom i nienawiści [ nie dotyczy wymienionych wcześniej ]
1. Pomocy udzielam wyłącznie na licencji beerware! 2. Jeśli nie odpowiadam od razu w temacie, to znaczy że mam życie poza internetem. Uszanuj mój dobrowolnie poświęcony czas i nie oczekuj wszystkiego natychmiast. Jeśli nie odpowiadam przez 48 godzin, przyślij PW.
STOP ++> trollom, dzieciom neostrady, emo, Forestom, kotożercom i nienawiści [ nie dotyczy wymienionych wcześniej ]