Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 format hd wmv • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Windows Media Player 9 ale potrzeba conajmniej procka 2.4+ lub (jak w moim przypadku) - Windows Media Classic nie mogę powiedzieć, że śmiga idealnie, bo tak jakby dźwięk nienadążał troszke, ale ehh mój komp to staruszek już
jakiego masz kompa przypominam ze min musisz miec p4 2.4 ghz 512 mb ramu i grafe z min 64mb pamieci wideo
film w jakiej rozdzialce 1080(1920x1440) czy 720 (1280x1024)
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
edit:
o, mam pomysł, a sprawdzmy te dla przykładu:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx
ściągnij jakiś najmniej ważący (bo niektóre mają nawet 200mb+ :p) i sprawdz w Media Classic czy działa, bo jeśli znowu Ci wyskoczy jakiś błąd, to faktycznie jak mówisz będziesz musiał trochę "pogrzebać".