Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
denerwujaca myszka • programosy.pl

• Ogłoszenie:

denerwujaca myszka

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Denerwujaca myszka

Postprzez DiBo 27 Paź 2006, 22:50

reklama
Witam !

Nie zauwazyliscie u siebie np sytuacji na pc ze klikacie myszka raz a ona wam kilka kilka krotnie zazwyczaj dwa razy ?? Jest to o tyle dziwne ze moj kumpel tez ma taka sama sytuacje... Np w THE ALL SEEING EYE jednym kliknieciem chce podswietlic server a mycha klika dwa razy i wchodze. Za ktoryms razem mozna sie wkurzyc, nie mam ustawionej opcji jednego klikniecia mycha... Moze wy macie taki problem i wiecie jak go rozwiazac moze to poprostu jakis virus ?!

Drugim problemem jest taki ze wylaczam kompa a cala noc screll mi sie swieci ( bo mam podswietlany ). Jestem szczescliwym posiadaczem nowego kompa i pierwszy raz takie cos mam. Jak to rozwiazac ?! :P

Dzieki za rozwiazanie problemow :)
Awatar użytkownika
DiBo
~user

Dołączenie: 08 Gru 2005, 17:33
Miejscowość: Poznań

Postprzez kahoona 28 Paź 2006, 01:04

1. Panel sterowania/Mysz - suwaczkiem "szybkość podwójnego kliknięcia".
2. A wyłącz może całkowicie komputer (z gniazdka), bo jak na razie to jest - jak telewizorek na przykład - w opcji "standby" - czuwania.
Jeśli masz myszkę radiową - pstryczek elektryczek na spodniej stronie myszki.
...no to żegnam... i kropka.
kahoona
~user

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 475

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości