Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 ddr • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: WebCatalog • Helium • Far Manager • PicPick Portable • PicPick • Steam • Any Burn • CurrPorts • Mozilla Firefox
nie w dosie tylko w biosie- poszukaj tam ci będzie pisało coś tam o ramie i bodajże musisz zmienićna enabled czy cośtakiego
AMD XP 2.6+ Ge Force 6200 palit 512DDR Asus a7v8x-x DVD Multi Recorder z technologią Light Scribe Monitor Samtron 17' Czy sie stoi czy się leży- to pochwała się nalezy
[ Dodano: Dzisiaj o 23:13 ] a coś dokładniej....bo tyle to i ja wiem ale przeglądając dos nic mi takiego sie w oczy nie rzuciło wiec prosze o dokładniejszy opis
Kiedy pije, pije szczerze, kiedy pije Bóg mnie strzeże...
Na wiekrzosci plytach musisz miec wpiete kosci w porty o taim samym kolorze bardzo czesto porty ulozone sa na przemian wiec miedzy koscmi powinien byc pusty port...
POZDRO