Pozdro czekam na odpis!!

tryperek napisał(a):Witam, zanioslem dysk do kolegi co ma system Windows XP (ja tez), i porobal zrobic formata ale komp sie wlacza i wylacza gdy podpiol go u siebie, czy da rade cos jeszcze z tym zrobic, i dlaczego sie tak dzieje ... ??
Pozdro czekam na odpis!!
 - jest expertem
 - jest expertem  (osobiście polecam PowerQest P.Magic do robienia formatu pod systemem)
 (osobiście polecam PowerQest P.Magic do robienia formatu pod systemem)

No bo teraz pisze od siebie ... Bios tez dziala ... a co do tego ostatniego pytania to troche nie zrozumialem, ale wczesniej mi robil formata tak samo nic nie przestawialem wiec ... ??
 No bo teraz pisze od siebie ... Bios tez dziala ... a co do tego ostatniego pytania to troche nie zrozumialem, ale wczesniej mi robil formata tak samo nic nie przestawialem wiec ... ??

... odpisz
 ... odpisz 

typerek napisał(a):Ehh tak chodzi mi o formata dysku C moge sporobwac to co napisales, ale watpie oj watpie czy to cos da ...

Teraz z kolei nie rozumiem.... Co ma się nie powieźć? Formatowanie? Odpalenie instalki WinXP??? Podejrzewam, żę o formatowanie Ci chodzi...typerek napisał(a):Ostatnie pytanie ... a jezeli sie nie powiedzie to bede mogl powrocic do tego co jest teraz ?? Odpisz i pozdro !

typerek napisał(a):Wiec wlozylem plytke z Windowsem XP wgralem nowego, ale to nic nie dalo, dalej jest wszystko to samo ... dlaczego nie da sie usunac tych wirusow lub sformatowac dysk c ??

3. Po skopiowaniu wszystkich niezbędnych plików (nie wciskasz żadnego F2, ani F6) nastąpi restart instalki.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości