Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 czarny ekran • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Garmin Express • HWMonitor • Black Menu for Google • Grammarly for Chrome • DriverEasy • Argente Startup Manager • Argente - Uninstall Manager • Argente Disk Cleaner • Argente Registry Cleaner
Po włożeniu karty sieciowej do gniazda pci karta mi sie zsunela przy wlaczonym komputerze. Nastepnie wlozylem ja ponownie do gniazda pci i komputer wlaczyl sie lecz jest czarny ekran jaka moze byc temu przyczyna prosilbym o wszelakie wskazówki. Podejrzewam ze doszlo do jakiego zwarcia na gniezdzie pci ex i kartaa graficzna siadla
odłącz kompa od zasilania, wyciągnij tą sieciówkę oraz grafę.
Następnie włóż tylko grafę i włacz kompa, jeżeli będzie wszystko ok, to włóż sieciówkę do PCI, które jest na samym dole płyty
Niestety nadal to samo wiatraki wszystkie sie kreca na komputerze wczesniej nic nie robiłem. Poprostu chiałem sprawdzić nową sieciówkę i jej dobrze nie dokręciłem i przy włączonym kompie zsuneła się to szybko wyłączyłem z zasilania . Czy jeszcze cos zrobic zanim oddac plyte na gwarancje. Jak moge sprawdzić karte graficzna czy czasem nie siadła