mam problemik
 wiec
wiec
uruchamiam steam wpisuje haslo loguje sie (troche zbyt szybko)
 i klikam prawym klawisze serwery to sie wylacza mi sie steam
 i klikam prawym klawisze serwery to sie wylacza mi sie steam  znika
 znika  i tak caly czas!
 i tak caly czas!				
 wiec
wiec
 i klikam prawym klawisze serwery to sie wylacza mi sie steam
 i klikam prawym klawisze serwery to sie wylacza mi sie steam  znika
 znika  i tak caly czas!
 i tak caly czas!				

kajtekjr napisał(a):@dresik
Spróbuj przeinstalowac STEAM
 i tu czopka
 i tu czopka 

Łukasz Angowski napisał(a):Kto wie jak załadować modele postaci w cs 1.6? [ja gram w cs-a:-D bez steama:/][/url][/list]

byly tam tez takie spraye jak drabiny, drzwi, modele postaci i inne:) Proszę o nazwe programu i link jesli ktos ma
 byly tam tez takie spraye jak drabiny, drzwi, modele postaci i inne:) Proszę o nazwe programu i link jesli ktos ma  Z gory dzieki!
 Z gory dzieki!

breko napisał(a):Elko! Szukam programu do cs'a, mialem go kiedys ale gdzies sie zapodzial, a nazwy nie pamietam...
Program do wlasnych sprayów mial juz duzo sprayów wbudowane, i podzielone na kategoriebyly tam tez takie spraye jak drabiny, drzwi, modele postaci i inne:) Proszę o nazwe programu i link jesli ktos ma
Z gory dzieki!

serwer NON-STEAM
 serwer NON-STEAM
 serwer STEAM
 serwer STEAM

ToServeAndProtect napisał(a):narek1990 jeśli twój serwer to:
serwer NON-STEAM
ban IP - zmienne IP i można grać dalej
ban NICK - zmienić nick i można grać dalej
serwer STEAM
ban IP - mało pomoże
ban NICK - patrz wyżej
ban STEAM_ID - jedyna i skuteczna rzecz
ten ban na STEAM_ID jest skuteczny we wszystkich grach korzystający ze STEAMa i jedyny sposób na cheaterów i niechciane osoby bo zmusza do kupna drugiego konta by grać na tym samym serwerze
narek1990 napisał(a):bana np na 5min

ToServeAndProtect napisał(a):ban to raczej słowo o znaczeniu ostatecznym, dostaje bana i nie wraca
 BAN na 5 minut z regóły daje sie osobom ktore przeszkadzaja w grze, łamia regulamin servera itd. Takie jakby ostrzezenie, ochłonie przez 5 minut, wroci i z regóły jest OK
 BAN na 5 minut z regóły daje sie osobom ktore przeszkadzaja w grze, łamia regulamin servera itd. Takie jakby ostrzezenie, ochłonie przez 5 minut, wroci i z regóły jest OK  PERM BAN tylko dla cheaterów
 PERM BAN tylko dla cheaterów 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości