Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Aktywacja windows xp • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Telegram Desktop Portable • Telegram Desktop • Microsoft Safety Scanner • Kaspersky Virus Removal Tool • Dr.WEB CureIt! • Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio
Po instalacji XP pojawia sie komunikat ze mam 30 dni zeby go aktywowac. Jak chce aktywowac to trzeba wpisac klucz, po wpisaniu pojawia sie komunikat ze potrzebny jest inny klucz bo limit aktywacji na podany jest juz wyczerpany. O co chodzi?! Co sie stanie z tym windowsem po tych 30 dniach
Hejka. Tera mam aktywowanego Windowsa XP i gdybym chciał go sformatować, to później znów trzeba wprowadzać ten kod?? A można to jakoś sprawdzić ten kod na necie?? Czy tylko telefoniczne??
Aha... A to będę musiał znów tam dzwonić, czy tylko wpisać kod z naklejki?? P Zawsze robiłem formata przez "Ghosta", a tera postanowiłem zrobić normalnego.. No i wiecie wolę się upewnić...