Jeśli tak to poczytaj j.w.
 Jeśli tak to poczytaj j.w.				C@mendante napisał(a):Będziecie zadowoleni z płatnego serwera na boo.pl
Nie interesują mnie darmowe hostingi prosze nie pisac na ten temat

Twoje członkostwo: To jest grupa zamknięta, nowi członkowie nie będą przyjmowani

samsung70 napisał(a):aha i czy przy koncie ktore dostajemy przy NEO 512 mozna sie dostac do wsparcia?
detektyw napisał(a):teraz przyjmowane sa konta POWYZEJ 100mb tak wiec konto z neo 512 odpada

aha i czy przy koncie ktore dostajemy przy NEO 512 mozna sie dostac do wsparcia?

samsung70 napisał(a):czyli jzu nie mozna sie dosatc do wsparcia??

)
 ) 

Amistad18 napisał(a):aha i czy przy koncie ktore dostajemy przy NEO 512 mozna sie dostac do wsparcia?
przy neo 512 masz ftp 50Mb, a takich już MaTi nie przyjuje samsung70 napisał(a):czyli jzu nie mozna sie dosatc do wsparcia??
samsung70 napisał(a):czyli jzu nie mozna sie dosatc do wsparcia??
na to bym nie liczył, bo raczej zawsze się przyda nowe FTP ( chociaż to co ja dałem ma może 40 Mb jak narazie wykorzystane
)

Amistad18 napisał(a): też sie spotkałem z 100Mb kontami na neo 512
 ale mam w nosie oddawać całe.. kto wie kiedy mi sie przyda..
 ale mam w nosie oddawać całe.. kto wie kiedy mi sie przyda.. 

Reveler napisał(a):.. ja mamRazz ale mam w nosie oddawać całe.. kto wie kiedy mi sie przyda..

, ja teraz skombinowałem kilka FTP dla MaTi'ego, i niedługo z hasłami mu je oddam, chyba że znajdzie sie ktoś chętny do wsparcia...
  , ja teraz skombinowałem kilka FTP dla MaTi'ego, i niedługo z hasłami mu je oddam, chyba że znajdzie sie ktoś chętny do wsparcia...  

Amistad18 napisał(a):chyba że znajdzie sie ktoś chętny do wsparcia...
 tak mi się wydaje
 tak mi się wydaje 

![Opera/7.54 (Windows NT 5.1; U)  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Opera/7.54 (Windows NT 5.1; U)  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
Buszinio napisał(a):hehe a jeśli nawet to i tak ten co będzie hciał nie zostanie wsparciem

Buszinio napisał(a):Amistad18 napisał(a):chyba że znajdzie sie ktoś chętny do wsparcia...
hehe a jeśli nawet to i tak ten co będzie hciał nie zostanie wsparciem bo to nie jego kontotak mi się wydaje
 .....
 .....Reveler napisał(a):święte słowa.. ja sie ubiegałem 3 razy i nic, nawet głupiego komentarza, więc teraz mam prawo do samolubstwa.. Razz Wink
 trzeba do MaTi'ego na PW
 trzeba do MaTi'ego na PW   

Amistad18 napisał(a):to jak ty sie ubiegałeś

) oraz o bardziej hojnych np. ami**
 ) oraz o bardziej hojnych np. ami**  <rotfl>
<rotfl>
 w końcu to chodzi o FTP i pomoc programosom
 w końcu to chodzi o FTP i pomoc programosom  

nie wiem czy wiesz ale to jest Twoje konto dalej... nawet po oddaniu możesz wrzucać pliki na nie itpReveler napisał(a):ale mam w nosie oddawać całe.. kto wie kiedy mi sie przyda..

Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości