Chce ktoś?

GIGABYTE2 napisał(a): 256.

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

fluid napisał(a):z tego co mi wiadomo to w neo 256 nei ma konta ftp albo jak jest to neistety jest ZA MLAE na nasze potrzeby

Ach ta pamięć.Jak jest konto ftp w 256 to też bym dał.
 Ach ta pamięć.Jak jest konto ftp w 256 to też bym dał.
![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
Tom@szek napisał(a):MaTi napisał:
Chodzi o serwer na którym bede umieszczał programy wystarczy chociaz 50-70 MB nawet 20 jak ktos da to bedzie OK a takie konta maja za darmo uzytkownicy Neostrady w opcji 512 i 1024

Tom@szek napisał(a):Tylko powyżej 512 MB - na mniejszych nie ma.

Tom@szek napisał(a):dzwoniłem dziś na infolinię.

men01 napisał(a):Mam konto na neo 512. Chętnie oddam. Już pisałem pw do MaTi - ego lecz chyba nie doszło. Wiec ja prosze o kontakt pozdro

mam też neo 512 i nniekorszystam z tego ftpka
  mam też neo 512 i nniekorszystam z tego ftpka

MaTi napisał(a):ok, odpisze wam nie martwcie sie narazie pracuje caly czas przy forum...

kolor wsparcia jest bardzo podobny do adminów
 kolor wsparcia jest bardzo podobny do adminów   

Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości