dinusia40 napisał(a):Ja aktualnie posiadam łącze 2MB (DSL-Dialog) .. Jeżeli jest mozliwosc udostepnienia wam FTP to prosze napisac co potrzebujecie. Tak za dobrze nie znam sie na FTP. Pozdrawiam

Aha mam neo640
 Aha mam neo640 

na maila chyba oto wam chodzi
  na maila chyba oto wam chodzi   ja dokładnie sie na tym nieznam ale wy możecie sprawdzić i napisać co to jest ok
  ja dokładnie sie na tym nieznam ale wy możecie sprawdzić i napisać co to jest ok   

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
 wiec sie nie logowałem i nic nie sprawdzałem
  wiec sie nie logowałem i nic nie sprawdzałem

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

kajtekjr napisał(a):Co mam zrobic

Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości