reinstalowałem gg od nowa ale nic nie pomaga, dalej sie wiesza. mam wersje 6.1 ( przedtem nie było rzadnych problemów ), na XP PRO + SP2.
maro napisał(a):mam starą liste na płytce - jak ja importowac żeby działała ??
Puma napisał(a):Tlen tak samo dobry jak gg baaa nawet lepszy bo ma sieć tlen jeszcze
maro napisał(a):teraz pozostaje pytanko ale czemu nie chodziło na innym profilu w XP ?
MUTOPOMPKA napisał(a):Puma napisał(a):Tlen tak samo dobry jak gg baaa nawet lepszy bo ma sieć tlen jeszcze
Niom... Masz rację Puma Ale czasami mnie wku***, bo często klikają do mnie ludzie (np. z forum) abym im coś przesłał... Mają gg a ja tlena, i za cholerę nie prześlę im nic, bo Tlen i GG się ze soba gryzą ;( Tzn. Nic nie prześlesz użytkownikom GG z Tlena i na odwrót. Pozostaje mi nic tylko postawić hjakiś serwer FTP u siebie. Ale wtedy będę miał łącze pozapychane...
to że istnieje to i ja wiem, tyletylko, że nie działa!!!! Bo skopany jest....Shylina napisał(a):juz od dawna istnieje plug-in do tlena umowliwiajacy wymienianie plikow miedzy uzytkownikami gg i tlena
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości