... radził bym poszukać i ruszyć d**e samemu

http://forum.programosy.pl/jak-stworzyc-swoje-wasne-forum--vp319048.html?highlight=#319048

O boże..
 a tak BTW o co ci chodzi z tym postem ?
 a tak BTW o co ci chodzi z tym postem ? 

Anihilator napisał(a):mam pytanie ile Wy się uczyliście php , html i z czego głównie korzystaliście ? bardzo mnie to interesuje bo sam staram sie poznac zawiłości tych jezyków i sam nie wiem od czego zaczac i jak stopniowac moje wysiłki
 ...
 ...
 bo widać to forum nie dla niego i długo tutaj nie zabawi
 bo widać to forum nie dla niego i długo tutaj nie zabawi  
  ...
 ... 

Amistad18 napisał(a):Bebok otwierasz to w notatniku i dajesz > zapisz jako > "index.html" ... albo po prostu index.txt > ppm > zmień nazwe > i zmieniasz na index.html ( tylko musisz mieć włączone pokazywanie rozszerzeń znanych typów plików ) ...
 ...
 ... 

Jak skopiujesz 2 razy to beda jak dwie spacje
 Jak skopiujesz 2 razy to beda jak dwie spacje 

DuZI napisał(a):mam stronke www i wchodząc dzisiaj na nią zauważyłem w dolnym, prawym rogu strony zegarek.... zobaczyłem źrodlo i był w nim skrypt tego zegara ktorego wogole nie wstawiałem ... mozecie mi to jakos wyjaśnić ??

hehe to wiem ale jak mógł wstawic ?? przeciez nie ma dostepu do stronki.

o forum to raczej tutaj:
 o forum to raczej tutaj:

....
 .... 

Amistad18 napisał(a):ak byś chciał coś takiego to moze spróbuj sie zarejestrować i pogadać czy by nie udostępnili itp ...

Powróć do Grafika & Webmastering
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości