demo

nie cce się wyświetlić w przeglądarce pomimo tego że pliki są na serwerze, czemu??

Amistad18 napisał(a):nie cce się wyświetlić w przeglądarce pomimo tego że pliki są na serwerze, czemu??
a jak dokłądnie te pliki na serwer upnołeś? bo nie zawsze wystarczy wysłać i już działa, niektóre serwery mają np. folder www i tam musi być strona www, a do tego musi być plik index.htm ( html ) .... oczywiście jak na serwerze był już jakiś index.htm ( html ) to go usuń ...

xHUNTERx napisał(a):ups a ja usunołem jakieś foldery co tam były
 ... spróbuj założyć folder www i tam przenieść strone, ale jak już usunąłes to źle zrobiłeś
 ... spróbuj założyć folder www i tam przenieść strone, ale jak już usunąłes to źle zrobiłeś  ...
 ...

Zna ktos moze kilka linijek koduhtml ze jak sie wchodzi na strone to automatycznie sie otwiera plik np. reklamy
 Zna ktos moze kilka linijek koduhtml ze jak sie wchodzi na strone to automatycznie sie otwiera plik np. reklamy 

Wiec wklejam moja poprzednia prosbe :
 Wiec wklejam moja poprzednia prosbe :  
mam wielka prosbe -bardzo prosze o jakis sprawdzony kurs php bo znalazłem na torrentach taki oto : "Lynda.com Kurs PHP Essential Training" podobno jest to bardzo dobry sklad lekcji dla poczatkujacych ale jednak jest po angielsku i boje sie ze moge cos przegapic itp. Dlatego prosze o cos w tym stylu tylko zeby było po polsku. Dodam jeszcze ze ten kurs zajmuje 780 mb a wiec sporo tam tego...
Szukałem na forum i to co znalazlem to byly pliki wsadzone na rapid i juz wygasly...
Z GÓRY DZIEKI!
PZDR!

PROGRAMY
Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie...
Moderator Moderatorzy

Powróć do Grafika & Webmastering
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości