Pozdrawiam.
dragon90 napisał(a):Chciałbym się dowiedzieć jednej rzeczy. Posiadam Procesor (AMD Athlon 1800+), płytę główną (ECS K7S5A), pamięć RAM (256 mb), kartę graficzną (GeForce 4 MX-420 64 mb). Gdybym dołożył do tych 256 mb pamięci RAM jeszcze 512 mb czy przyśpieszenie komputera byłoby bardzo duże, czy dokupienie 512 mb pamięci RAM wiążę się również z wydatkiem na lepszą płytę główną?
Svenson napisał(a):Witam mam pytanie odnośnie pamięci ram, tzn chodzi mi o jakis program do sprawdzenia jej, najlepiej jak by był po polsku hihi Pozdrawiam czekam na odp mam nadzieje ze mi ktos pomoze:)
dragon90 napisał(a):Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, chyba jednak zdecydowałem się na nową kartę graficzną.
dragon90 napisał(a):No i już znam odpowiedzieć, jeszcze raz wielkie dzięki. Nawet nie pomyślałem, że ta karta może być taka tania.
MUTOPOMPKA napisał(a):dragon90 napisał(a):Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, chyba jednak zdecydowałem się na nową kartę graficzną.
Tylko jaką chcesz kupić? Polecam Radka 9550 128bit 128MB RAM... Za cenę ok. 200zł masz grafę, którą można spokojnie podkręcić wydajnościowo jak Radeon9600...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości