Matties napisał(a):A jakiś sposób na kamienie milowe ? Dla mnie to największe piekło. Mogli przynajmniej ułatwić graczowi ucieczkę. I jeszcze te suvy, Neutral
kamienie milowe...hmmm to juz inna bajka. ale nie wiem co trudnego widzisz w suvach? ile razy sie scigalem nigdy mnie nie trafily. moze powiedz jakim samochodem dysponujesz?
- Sposob nr 1.
Zawsze na poczatek wybieraj fotoradary. Maja duzo Bounty a pozatym sa proste i to dziecinnie. Przed radarem dodajesz nitro i po sprawie.
Sposob nr 2.
Podczas poscigow uzywaj duzo skrotow, bo policja zazwyczaj sie na nich zatrzymuje i uwazaj na helikoptery...
Sposob nr 3.
Staraj sie zakonczyc poscig przed uzyskaniem HEAT LEVEL 5. Wtedy zazwyczaj poscig sie konczy...
Sposob nr 4. Nie unikaj blokad drogowych. Uderzaj na maxa w samochody, najlepiej w tylna czesc poniewaz masa silnika z przodu zmusi Cie do hamowania.
Sposob nr 5.
Podczas duzego poscigu [15-20 pojazdow] staraj sie za wszelka cene nie zatrzymywac bo wtedy to moze byc dla Ciebie koniec poscigu.
Sposob nr 6.
Uzywaj spowolnionego czasu przed blokadami z SUVow i przed kolczatkami.
Sposob nr 7.
Sluchaj uwaznie tego, co mowi dyspozytorka, szczegolnie na wyzszych poziomach HEAT. Uwazaj, gdy ostrzega innych policjantow przed blokadami drog [roadblock] i kolczatkami [roadstripes]. Patrz na mapie na droge przed Toba co jakis czas. Jezeli pojawi sie na niej blokada, bedziesz mial wystarczajaco duzo czasu zeby zareagowac.
Sposob nr 8.
Posiadaj co najmniej 2 samochody, poniewaz gdy poziom HEAT wzrosnie, to odstawisz dany samochod i przesiadziesz sie do innego. W samochodzie ktorego nie uzywasz opada HEAT level.
Tradycyjnie jak cos mi sie przypomni, do dopisze.
Pozdrawiam