numerant* - a czy pisał o terminie? pisał, że nie było, nie ma i nie będzie - wykazałem że było i jest a to czy jest to odpowiedź na temat sprzed 2,5 roku to rzeczywiście przesadziłem - ale znowu: nie było moją intencją wskazywanie jakiegoś minimalnego okresu od którego można liczyć i powiedzieć "tak, to jest już górnictwo" - starałem się tylko pokazać że na tym forum
było i jest coś takiego jak piętnowanie odkopywanie tematów bez odpowiedzi, bądź z niewielką liczbą odpowiedzi
gdyby mi pokazał, że rzeczywiście nigdy nie było tutaj przypadku, w którym ktoś stwierdził że to tzw górnictwo jest zabronione nie było by mojego pierwszego postu, ale z racji tego, że widziałem jak na innych subforach moderatorzy (a nie pomocnicy) "nagradzają" taki proceder (i to niejednokrotnie), uznałem, że powinienem zwrócić uwagę osobie która po 11 dniach odpowiedziała by po prostu baczyla na to na jakie posty odpowiada
ale ok - nie będę już tak pisał tylko proszę o dopisanie do regulaminu wyraźnego wskazania terminu po którym odpowiedź uznana jest już za górnictwo (chyba że ten proceder nie jest piętnowany i "nagradzanie" nie miało miejsca..)
ps on ma intel gma 950 - podał przecież model lapka..