-paski
-czcionka
-tlo
-render
- brak elipsy
- brak obramowania
plusy
(brak)
ocena 1/10
bida

$prog$ napisał(a):brak obramowania

kokos napisał(a): nie sa tak ladne

kokos napisał(a):szkoda ze tylko UB sie wrzuca tutaj
 Nie wiem co na to *mod
 Nie wiem co na to *mod 

Siusiak napisał(a):moze by stworzyc jakis temacik gdzie bedzie mozna swoimi tworczosciami avatorkowymi

Siusiak napisał(a):Mi się podobają też RIAA i HJT

Siusiak napisał(a):moze by stworzyc jakis temacik gdzie bedzie mozna swoimi tworczosciami avatorkowymi i sygnaturkowymi podzielic Wink Nie wiem co na to *mod

(powinnien byc w kształcie elipsy
 (powinnien byc w kształcie elipsy  )
 )

Musisz zaladowac obrazek do Painta, potem wybrac olówek 1 px i czarnym kolorem zrobic obramowanie
 Musisz zaladowac obrazek do Painta, potem wybrac olówek 1 px i czarnym kolorem zrobic obramowanie 

Obramowanie tez nie widzie
 Obramowanie tez nie widzie  

a macie moze jakis sposób na ładne i szybkie wycinanie??
 a macie moze jakis sposób na ładne i szybkie wycinanie??
 ((
((

Siusiak napisał(a):- Render jest zły Confused (powinnien byc w kształcie elipsy Wink )

render to render, a elipsa to elipsa
  render to render, a elipsa to elipsa marektca napisał(a):o ten chyba bedzie spoko gdyby nie te za małe i niewyraźne obrazki ale niestety nie posiadam innych

" Elo, Miłość, Przyjaźń, Dobre Słowo, tego nauczyłem sie żyjąc hardcorowo "
 " Elo, Miłość, Przyjaźń, Dobre Słowo, tego nauczyłem sie żyjąc hardcorowo "  
 "Z Butów wystaje ci słoma, to ja jeden na milion, ty jeden z miliona"
 "Z Butów wystaje ci słoma, to ja jeden na milion, ty jeden z miliona" 

Kreski są wg. mnie bardzo dobrze ustawione (czasami zdarza się ze sa niewidoczne albo przyslaniaja inne elementy). Napis powinien być bardziej wyśrodkowany (strzalkami ustawiasz). Jednak userbar wydaje mi sie mało żywy
 Kreski są wg. mnie bardzo dobrze ustawione (czasami zdarza się ze sa niewidoczne albo przyslaniaja inne elementy). Napis powinien być bardziej wyśrodkowany (strzalkami ustawiasz). Jednak userbar wydaje mi sie mało żywy  Powinieneś wstawic więcej obrazków w róznych rozmiarach
 Powinieneś wstawic więcej obrazków w róznych rozmiarach  Obramowanie jest dobre, odpowiednio dobrane do kolorystiki tła (nie jest za moce). Ogólnie jest GOOD
 Obramowanie jest dobre, odpowiednio dobrane do kolorystiki tła (nie jest za moce). Ogólnie jest GOOD  
 Jednak pozostale elementy uzupelniają ta niedogodność
 Jednak pozostale elementy uzupelniają ta niedogodność  Przejscie kolorów w tle jest bardzo dobre, kolory nie są "wściekłe", choć powinieneś wczesniej zrobioc srodkowe przejscie kolorów
 Przejscie kolorów w tle jest bardzo dobre, kolory nie są "wściekłe", choć powinieneś wczesniej zrobioc srodkowe przejscie kolorów  Obrazek jest w miarę duży i wyraźny oraz dobrze wkomponowany w tło
 Obrazek jest w miarę duży i wyraźny oraz dobrze wkomponowany w tło  Kreski też sa troszkę zbyt niewidoczne
 Kreski też sa troszkę zbyt niewidoczne  Powinieneś zrobic mniejsze opacity np. 40%
 Powinieneś zrobic mniejsze opacity np. 40%  Do tego brakuje mi jedynie jakiegos malego loga gry
 Do tego brakuje mi jedynie jakiegos malego loga gry  Powinien być jeszcze wiekszy render
 Powinien być jeszcze wiekszy render  Render jest zbyt niewidoczny co dodatkowo psuje ubka
 Render jest zbyt niewidoczny co dodatkowo psuje ubka  O napisie już nie mowie bo widac ze jest źle wysrodkowany
 O napisie już nie mowie bo widac ze jest źle wysrodkowany  Ogólnie Słabo
 Ogólnie Słabo  
 Wreszcie nie bałeś się dać duzego rendena
 Wreszcie nie bałeś się dać duzego rendena  Kolorystyka tła jest odpowiednia, bardzo dobre przejscie kolorów i nawet dobe miejsce wybrales do przejscia
 Kolorystyka tła jest odpowiednia, bardzo dobre przejscie kolorów i nawet dobe miejsce wybrales do przejscia  Obrazek jest w miarę duzy i na nim koncentruje sie uwage
 Obrazek jest w miarę duzy i na nim koncentruje sie uwage  Kreski sa dobrze ustawione
 Kreski sa dobrze ustawione  Jedynie
 Jedynie 
 kolory tła nie współgrają z obrazkami
 kolory tła nie współgrają z obrazkami  Obrazki też niezbyt do siebie pasują
 Obrazki też niezbyt do siebie pasują  Do tego za daleko odsunięte od siebie
 Do tego za daleko odsunięte od siebie  Ale niestety bez minusów by sie nie obylo
 Ale niestety bez minusów by sie nie obylo  Wiesz pewnie ze napis jest źle wysrodkowany
 Wiesz pewnie ze napis jest źle wysrodkowany  To psuję troche ubka
 To psuję troche ubka  
 Minusy to renden jest w zlym ksztalcie, zla kolorystyka tła, brak duzych, wyraźnych obrazków (ten jeden mi sie nie podoba). Do tego napis chyba wyszedl na spacer i zapomnial gdzie mieszka bo odjechał troche od scianki ubka
 Minusy to renden jest w zlym ksztalcie, zla kolorystyka tła, brak duzych, wyraźnych obrazków (ten jeden mi sie nie podoba). Do tego napis chyba wyszedl na spacer i zapomnial gdzie mieszka bo odjechał troche od scianki ubka  Nie jest dobrze
 Nie jest dobrze  
 Zazwyczaj przechodza z lewej na prawą a ty masz z góry na dół
 Zazwyczaj przechodza z lewej na prawą a ty masz z góry na dół  Obrazek jest w miarę duzy i wyraźny, kolory tła nie gryza sie z nim
 Obrazek jest w miarę duzy i wyraźny, kolory tła nie gryza sie z nim  Napis nie jest wysrodkowany, brak rendena jest tutaj elementem który zabija ubka
 Napis nie jest wysrodkowany, brak rendena jest tutaj elementem który zabija ubka  Ale ogólnie nie jest źle
 Ale ogólnie nie jest źle  
 Przedewszystkim musisz zmienic obrazek na otwarty i duuuuzy
 Przedewszystkim musisz zmienic obrazek na otwarty i duuuuzy  Kolorytyka tła jest w klimacie gry, obrazek po prawej stronie upięknia tego ubka
 Kolorytyka tła jest w klimacie gry, obrazek po prawej stronie upięknia tego ubka  Napis jest wyśrodkowany, renden duzy wiec jest GOOD
 Napis jest wyśrodkowany, renden duzy wiec jest GOOD  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości