Jakie inne łącze wybrać ? ( chodzi o kasę i szybkość transferu ) .
Nie mieszkam w bloku i nie mam kablówki .
juanito napisał(a):120 zł to troszkę za dużo , jak dla mnie , a łącza radiowe ? ile kosztuje abonament na miesiąc , jakie są wymagania żeby założyć takie łącze ?
gdzie szukać info ?
damianthebest napisał(a):Popytaj w swoim mieście o takie łącze
Za 128kbp/s to wg mnie drogo. Ja mam jak pisałdamianthebest napisał(a):Ja mam łącze radiowe 128 kbps i płace brutto 67zł
A płacę jak napisałprogmaniak napisał(a):jak możesz to biesz dialoga 1Mbit naprawdę warto
zresztą mutopompka go ma i ciągle się tym chwali [ bez urazy ] więc musi być dobre!
brutto za miesiąc.Robertj napisał(a):121 PLN
progmaniak napisał(a):-> BRAK LIMITÓW
-> stałe, publiczne IP
tyrex napisał(a):Ni chciałbym ci źle radzić, ale na twoim miejscu bym jeszcze poczekał. Też mam neo 128 i chciałem zmienić, ale mam kolesia w tepsie i powiedział, abym jeszcze do nowego roku się wstrzymał. Ma się coś zmienić. Oczywiście określił mi co, ale nie będę siał propagandy gdyż sam nie jest tego pewien!
filipyo napisał(a):wierz ludzia w TP a daleko zajedziesz robia to specjalnie zeby zatrzymac klientów
polecam DSL 1024kb/s lub tez DSL 2048kb/s nie bede opisywal
MUTOPOMPKA napisał(a):Ale za jaką cenę? Ja polecałbym symetryka np. 1Mbit, ale koszt ok. 3000 zł, to chyba nie ma sensu, prawda?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość