moj cfg:
intel core duo 2 6300
R.x1900gt
2gb ramu
z gory dziekuje za pomoc!
pzdr

było by fajnie móc sobie w nią pograć zaś single działa bez problemów (mam Gf 6600)
 było by fajnie móc sobie w nią pograć zaś single działa bez problemów (mam Gf 6600)

JaNieWiem napisał(a):wyskakuje pelno liczb mrugajacych i co ja mam tam wcisnac ułożyc...

Maszu napisał(a):Witam !
mam problem z tą gierką a mianowicie po załadowaniu new game podczas pierwszego savu wyskakuje błąd . Pomocy !!! Mam karte graficzną GeForce N6600GT

Bład CRC w zaszyfrowanym pliku SCDA.mdf(niewlasciwe haslo?)

Swoją drogą widać, że chyba nvidia maczała palce w tej grze, na takim słabym GF6200 gra sie uruchomi bo ma SM3.0, a na radeonach 9550, które mają podobna wydajność już nie pujdzie bo nie wspierają SM3.0. Tak samo z szybszymi radeonami 9600, 9700 i 9800 jak i X700 czy X800. Optymalizacja tej gry to jedno wielkie nieporozumienie.
  Swoją drogą widać, że chyba nvidia maczała palce w tej grze, na takim słabym GF6200 gra sie uruchomi bo ma SM3.0, a na radeonach 9550, które mają podobna wydajność już nie pujdzie bo nie wspierają SM3.0. Tak samo z szybszymi radeonami 9600, 9700 i 9800 jak i X700 czy X800. Optymalizacja tej gry to jedno wielkie nieporozumienie.

pawel1710 napisał(a):Czy ma ktoś jakąś informację odnośnie wydania patcha do tej gry aby obsługiwała shadery 2.0? Wiadomo czy wogóle powstanie taki patch?

by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości