Mam zamiar kupic nokie co sa w temacie.. na raty i chce na wasze opinie... z tego co przeczytalem w necie N96 ma słaba baterie.. i duzo ludzi narzeka... ale czekam na wasze..
Wojtaz napisał(a):Lepsza od N96 jest. N96 to krok w tył
Jeżeli chcesz uniknąć kosztów rat, wybierz "Raty 10x0%".
Niniejszą ofertą promocyjną nie został objęty sprzęt komputerowy, za wyjątkiem wybranych modeli laptopów. Sprawdź szczegóły!
Jest to oferta promocyjna, dostępna czasowo, w terminach ogłaszanych w sklepach i reklamach:
* koszty rat - 0 zł, płacisz tylko cenę produktu!,
* wysokość miesięcznej raty - 10% ceny produktu,
* liczba miesięcznych rat - 10,
* termin rozpoczęcia spłat - po miesiącu od daty zakupu,
* wysokość wpłaty w dniu zakupu - 0 zł.
Przykład: produkt kosztuje 1.500 zł, spłacasz 10 miesięcznych rat po 150 zł
RRSP - 0%)
Jeżeli jesteś pracownikiem (zatrudnionym na umowę o pracę) - prawidłowo wypełnione zaświadczenie o zatrudnieniu i zarobkach >pobierz zaświadczenie (dokument w formacie MS Word, objętość 24 kB)
Zyskujesz:
Od następnego dnia po zakupie, przez 3 lata bezpłatne naprawy i części w razie przypadkowych uszkodzeń z winy użytkownika (nieszczęśliwy wypadek).
Po zakończeniu gwarancji producenta lub sklepu dodatkowy rok bezpłatnych napraw i części w razie awarii sprzętu.
Dodatkowo:
o wymiana na nowy sprzęt, jeśli naprawa będzie nieopłacalna
o naprawy tylko w wyspecjalizowanych serwisach
o bez limitu napraw i ukrytych opłat
Przedłużoną Gwarancję kupisz wraz z produktem w zakładce 'Usługi', bezpośrednio po dodaniu towaru do koszyka lub przy odbiorze w jednym ze sklepów RTV EURO AGD.
dresik napisał(a):I pytanie mam do was czy na bank będę płacić tak jak jest napisane w przykładzie?? czy nie ma haczyków tutaj???bo nie chce coś mi się wierzyć ze raty wynoszą 0%!!
dresik napisał(a):i mam pytanie czy ten dokument ma wypełnić pracodawca czy ja mam to wypełnić??
dresik napisał(a):Czy warto wykupić to???za 450zl??? do tego telefonu??
dresik napisał(a):postanowilem ze kupuje N97...
Gwarancja przestaje obowiązywać tylko w przypadku gdy dokonujesz fizycznej ingerencji w podzespoły telefonu (czytaj grzebiesz w bebechach) to co instalujesz na telefon, czy go rozblokowujesz czy robisz z niego Latarkę to twoja własna sprawa i ich to nie obchodzi. Nieraz zanosiłem tel na gwarancje, i każdy był rozblokowany. Ich to nie obchodzi, robią format i telefon nie jest zablokowany. Podałem Ci link do Sygica, którego sam używam i jestem zadowolony.
Za Nawigację nic nie płacisz dopóki nie korzystasz z internetowego okreslania położenia (A-GPS) za zwykłą nawigację w telefonie (łapanie zasięgu) nic nie płacisz
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości