Ja tak instalowalem i nie mam problemów

trzeba zamontowac mdf'a czy wystarczy wlozyc plyte do cdromu? Prosze o szybka oddpowiedz, najlepiej na maila krzycho_s@tlen.pl!!!
 trzeba zamontowac mdf'a czy wystarczy wlozyc plyte do cdromu? Prosze o szybka oddpowiedz, najlepiej na maila krzycho_s@tlen.pl!!! Jesli ktos z Was mial taki problem jak ja (opisany pare postow wczesniej) i udalo mu sie go rozwiązac to bardzo prosze o podrzucenie pomyslu jak to zrobic. Z gory dzieki...
  Jesli ktos z Was mial taki problem jak ja (opisany pare postow wczesniej) i udalo mu sie go rozwiązac to bardzo prosze o podrzucenie pomyslu jak to zrobic. Z gory dzieki...

Używasz do emulacji Daemon Tools 4?? Bo jeśli nie to zacznij i na pewno nie bedzie problemu!!!! PZDReldominico napisał(a):Instaluje z tym serialem. Jedyna zmiana to taka, ze zamiast błędu speed.exe jest "Insert correct CD-Rom bla bla bla..." Jesli ktos z Was mial taki problem jak ja (opisany pare postow wczesniej) i udalo mu sie go rozwiązac to bardzo prosze o podrzucenie pomyslu jak to zrobic. Z gory dzieki...

treflu napisał(a): Używasz do emulacji Daemon Tools 4?? Bo jeśli nie to zacznij i na pewno nie bedzie problemu!!!! PZDR

Poza tym jak uzywam sd4hidera to jest blad speed.exe a gdy go nie uruchamiam to "insert correct cd-rom"... i tak źle i tak niedobrze
 Poza tym jak uzywam sd4hidera to jest blad speed.exe a gdy go nie uruchamiam to "insert correct cd-rom"... i tak źle i tak niedobrze  Hormus, nie wiem czy format coś tu pomoże:?
 Hormus, nie wiem czy format coś tu pomoże:? treflu napisał(a):To spróbuj odłączyć neta, może pójdzie...

HOOLIGAN napisał(a):http://www.nfszone.org/
Instalacja:
1.Dodajecie wpis do rejestru
2.Kopiujecie plik NFS MW PL [KRS] do katalogu np. E:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\MOVIES
3.Uruchamiacie plik NFS MW PL [KRS]
4.Cieszycie sie pelnym spolszczeniem do NFS MW
xxxxx_english_ntsc.vp6xxxxx_polish_pal.vp6 a spolszczenie jest super (nawet filmiki sa po polsku)
 a spolszczenie jest super (nawet filmiki sa po polsku)  

VBB co ta twoja informacja wniosla nowego do tematu
 VBB co ta twoja informacja wniosla nowego do tematu  

Odpowiedz: Nic, wiec zachowj takie informacje dla siebie
 Odpowiedz: Nic, wiec zachowj takie informacje dla siebie

Robie wszystko tak jak jest opisane na forum i dalej kicha. nawet jak nie ma speed.exe to pojawia się "Please insert the correct CD-ROM, select OK and res application". Może ktoś już ma na to jakiś sposób? Jeżeli tak to prosiłbym o wyjaśnienie tego całego Burdelu.
  Robie wszystko tak jak jest opisane na forum i dalej kicha. nawet jak nie ma speed.exe to pojawia się "Please insert the correct CD-ROM, select OK and res application". Może ktoś już ma na to jakiś sposób? Jeżeli tak to prosiłbym o wyjaśnienie tego całego Burdelu. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości