http://allegro.pl/item441358863_karta_memor32_kabel_usb_wszystkie_ps2_nowy_soft.html
Czy ktos wie jak to sie sprawuje w praktyce?

mam poradnik ale nie dam go tutaj bo będzie edit lub ostrzeżenie
 mam poradnik ale nie dam go tutaj bo będzie edit lub ostrzeżenie  ale jeśli nie zależy ci na kasie to powiem że to nawet dobra rzecz bo nie trzeba przerabiać szczerze mówiąc dobre to jest bo to jest można powiedzieć w połowie SM w połowie chip dlatego że jak chip wkładasz pirata i grasz w SM żonglerka jest więc gdy szukamy gry a nie mamy podpisanej to nerwy idą
 ale jeśli nie zależy ci na kasie to powiem że to nawet dobra rzecz bo nie trzeba przerabiać szczerze mówiąc dobre to jest bo to jest można powiedzieć w połowie SM w połowie chip dlatego że jak chip wkładasz pirata i grasz w SM żonglerka jest więc gdy szukamy gry a nie mamy podpisanej to nerwy idą  (wiem coś o tym
 (wiem coś o tym  ) jak ci nie zależy na kasie to kupuj bo dobra sprawa jeśli chcesz to a nie wydawać kasy to napisz mi na PW twoje gg to ci dam link do tego jak to zrobić
) jak ci nie zależy na kasie to kupuj bo dobra sprawa jeśli chcesz to a nie wydawać kasy to napisz mi na PW twoje gg to ci dam link do tego jak to zrobić 

Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie?
 Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie? 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości