stosowałem sie do instrukcji ale pierdut,
  stosowałem sie do instrukcji ale pierdut,  mam giere ale mi nie działa POMOCY! JAKIIEŚ DZIAŁAJĄCE INSTRUKCJE DO PATH OF NEO!
  mam giere ale mi nie działa POMOCY! JAKIIEŚ DZIAŁAJĄCE INSTRUKCJE DO PATH OF NEO!				
 stosowałem sie do instrukcji ale pierdut,
  stosowałem sie do instrukcji ale pierdut,  mam giere ale mi nie działa POMOCY! JAKIIEŚ DZIAŁAJĄCE INSTRUKCJE DO PATH OF NEO!
  mam giere ale mi nie działa POMOCY! JAKIIEŚ DZIAŁAJĄCE INSTRUKCJE DO PATH OF NEO!				

MixMachine napisał(a):heh ja już sobie z tym poradziłem- usunąłem intra z folderu movies.. i działa... tylko kurde nie mam dźwiękui nie wiem co robić bo w opcjach jest 10/10 a nic nie słychać!

zmyler

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)

Zdzichu_93 napisał(a):No ludzie! Mam dobrego kompa i mi nawet oryginał nie działa! Ciągle podczas uruchamiania oryginalnego Path of Neo wywala taki komunikat: "A required secturity module can not be activated. This program can not be executed." POMOCY!!!!!!!!!!!
 )
 )
 Graj.
Graj.  

.
. 
 )
  )

U kumpla grałem na Shader 3 bo ja mam jeszcze do końca stycznia karte z Shaderem 2. Quality: 8 i gra ładnie śmiga
  U kumpla grałem na Shader 3 bo ja mam jeszcze do końca stycznia karte z Shaderem 2. Quality: 8 i gra ładnie śmiga  
 . Nadal wyskakuje bład: "A required security module can not be activated. This program can not be executed." mimo iż robiłem wszystko co w temacie. Mam też problem, bo gdy klikam Hide czy Restore w SR7.Stop_1.0 to pisze Nothin to hide !, a przecież mam wirtualny dysk... Może mi ktoś pomóc ?
. Nadal wyskakuje bład: "A required security module can not be activated. This program can not be executed." mimo iż robiłem wszystko co w temacie. Mam też problem, bo gdy klikam Hide czy Restore w SR7.Stop_1.0 to pisze Nothin to hide !, a przecież mam wirtualny dysk... Może mi ktoś pomóc ?Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości