Czy ktos moglby podac linka!
bjkuba napisał(a):a Mi sie włącza już lecą literki z matrixa i nagle ciach i wyskakuje takie coś Wystąpił problem z aplikacją Matrix3W32S.bin i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty ma ktos jakis pomysł
BŁAGAM O POMOC !!
zxc84 napisał(a):U mnie pisze zeby wlozyc plyte, skad wziąśc tego patcha do gry , prosze o pomoc. z gory thX!
Czy ktos moglby podac linka!

bjkuba napisał(a):a Mi sie włącza już lecą literki z matrixa i nagle ciach i wyskakuje takie coś Wystąpił problem z aplikacją Matrix3W32S.bin i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty ma ktos jakis pomysł
BŁAGAM O POMOC !!

marcin14wawawawa napisał(a):Niechcący się dwa zrobiły:

.... przesadnego formatowania tekstu. Kolorowanie i zwiększanie/zmniejszanie czcionki dozwolone jest tylko w szczególnych przypadkach

Marcinus13 napisał(a):Ja zrobiłem tak:
1. Zamontowałem obraz płyty w Daemonie i zainstalowałem ją.
2. We właściwościach skrótu do gry wybrałem "Uruchom w trybie zgodności z Windows 2000
3. W Daemonie włączyłem emulację Securom
4. Odpaliłem SR7_Stop, wcisnąłem "Hide"
5. Wyłączyłem SR7_Stop (to jest ważne)
6. I już javascript:emoticon(':papryczka:')
PapryczkA
WAŻNE: nie użyłem Antiblaxxa, ani żadnych cracków - potrzebny jest tylko Daemon Tools i SR7_Stop I NIC WIĘCEJ
Nie wiem czy działa z Alcoholem
Po zakończeniu zabawy trzeba znowu włączyć SR7_Stop i wcisnąć "restore" by z powrotem "odkryć" wirtualne napędy - w przeciwnym razie po ponownym uruchomieniu systemu mogą poprzestawiać się litery napędów.
 mam nadzieje ze pomoze to wam tez, bo macie podobne do mnie objawy
 mam nadzieje ze pomoze to wam tez, bo macie podobne do mnie objawy  

CyS_i_U napisał(a):ale wy macie problemy - zastosujcie sie do tego co napisalem - jezeli nie zadziala tzn. ze zrobiliscie cos nie tak albo macie zla wersje gry - to wszystko - mi i kumplom ktorym robilem dziala za kazdym razem!
CyS_i_U napisał(a):ale wy macie problemy - zastosujcie sie do tego co napisalem - jezeli nie zadziala tzn. ze zrobiliscie cos nie tak albo macie zla wersje gry - to wszystko - mi i kumplom ktorym robilem dziala za kazdym razem!

marcin14wawawawa napisał(a):Czego wersje?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości