sernik napisał(a):czy dlatego ze mam patcha 1.08 ?
sadze ze 1.07 zaintaluj
 (przesyłkę dostałem już wczoraj) Wiele osób pyta się o płynność gry na 512 RAM. Ja mam na razie tyle (byle do świąt) i gram w 800x600 i medium! chodzi dość płynnie tylko często doczytują się obszary. Właśnie zamierazam zrobić zalecenia podane przez serwis gothic.gram.pl
 (przesyłkę dostałem już wczoraj) Wiele osób pyta się o płynność gry na 512 RAM. Ja mam na razie tyle (byle do świąt) i gram w 800x600 i medium! chodzi dość płynnie tylko często doczytują się obszary. Właśnie zamierazam zrobić zalecenia podane przez serwis gothic.gram.pl co o tym sądzicieWiadomo, iż wymagania gry Gothic 3 zawyżyła zła optymalizacja plików konfiguracyjnych. Z tego też względu, w sieci pojawiła się aplikacja o nazwie “Gothic3 TWEAK”. Program ten ma na celu ustawienie, odpowiedniej konfiguracji w stosunku do parametrów naszego komputera. Całość jest przeznaczona pod angielską, oraz polską wersję gry. Więcej o tweaku na naszym forum, oraz w pliku “czytaj to”.
Gothic 3 TWEAK download @ Rapidshare.de
Gothic 3 TWEAK download @ Filefront.com
Dyskusja na forum @ Tawerna Gothic

bo uruchomiłem go, wybrałem odpowiednią opcję ale nic potem się nie pojawiło
 bo uruchomiłem go, wybrałem odpowiednią opcję ale nic potem się nie pojawiło  Czy pozmieniał pliki gry
 Czy pozmieniał pliki gry  jak się go pozbyć gdybym chciał ??
 jak się go pozbyć gdybym chciał ??

szwarek89 napisał(a):STRINGER miałbym prośbę mógłbyś wrzucić spolszczenie z Gothica 3 na server co?????? Bo mam angielską wersję a chciałbym pograć po polsku przynajmniej sam text a potem dźwięk a te tweaki to tylko pomoże zainstalowanie gry odnowa!
 więc sorry ale nie mam na razie na to czasu
 więc sorry ale nie mam na razie na to czasu  

STRINGER napisał(a):szwarek89 napisał(a):STRINGER miałbym prośbę mógłbyś wrzucić spolszczenie z Gothica 3 na server co?????? Bo mam angielską wersję a chciałbym pograć po polsku przynajmniej sam text a potem dźwięk a te tweaki to tylko pomoże zainstalowanie gry odnowa!
plik polish pack zajmuje 1 gigabajtwięc sorry ale nie mam na razie na to czasu
 :(
:(

http://www.gothic3.com/

cache zasobów jak powinno to być ustawione przy małej ilości RAM
 jak powinno to być ustawione przy małej ilości RAM  
 czego to wina
 czego to wina  
 takie jakby lustro
 takie jakby lustro 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości