Czyli szukam jakiegos programu ktory sciagnal z sieci pliki mp3

Problem w tym ze administrator boblokowal download i upload dla programow p2p

MUTOPOMPKA napisał(a):A skoro macie poblokowane P2P (no... macie porcik odblokowany) to dowiedz się, który i tak ustaw Twój program... Następna sprawa.. Piszesz, że macie zapchane łącze (na porcie XXX) przez 24h więc nic nie poradzisz. Sad
:arrow: Cyt mojego admina
porty sa odblokowane
ale ruch odbywa sie jednym kanalem w sieci, duza ilosc uzytkownikow powduje niskie transfery
Jakob29 napisał(a):dzieki za szybka odpowiedz
MUTOPOMPKA napisał:
A skoro macie poblokowane P2P (no... macie porcik odblokowany) to dowiedz się, który i tak ustaw Twój program... Następna sprawa.. Piszesz, że macie zapchane łącze (na porcie XXX) przez 24h więc nic nie poradzisz. Sad
Cytat:
Cyt mojego admina
porty sa odblokowane ale ruch odbywa sie jednym kanalem w sieci, duza ilosc uzytkownikow powduje niskie transfery
Jakob29 napisał(a):Problem w tym ze administrator boblokowal download i upload dla programow p2p
Jakob29 napisał(a):ale mam jeszcze pytanie czy istnieje jakis program przeszukujacy zasoby sieci
Jakob29 napisał:
ale mam jeszcze pytanie czy istnieje jakis program przeszukujacy zasoby sieci
A dokładniej o co chodzi? Bo nie wiem?
Nie ma czegoś takiego, niestety.Jakob29 napisał(a):np nie znam wykonawcy ani utworu a zadaniem programu byloby przeszukanie sieci na podstawie zadanych przezemnie kluczowych slow
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości