niedawno zakupilem nowy komputer oto jego config
AMD SEMPTRON 2600+ socket A
ASUS A7V600X
512 MB DDR PC400 TWINMOS
RADEON 9550 256MB 128bit AGP 8x
HDD SEGATE BARRACUDA 160GB
i problem jest taki ze po kilku minutach grania komp sie wiesza

wyskakuje niebeiski ekran z napisem ze wystapil problem ze sprzetem lub oprogramowaniem i komputer zostannie zamkniety w celu unikniecia uszkodzenia sprzetu
 ((( dzieje sie tak za kazdym razem jak sie chwile pogra w jakakolwiek gre a nawet odczas konwertowania plikow z mp3 na wma
((( dzieje sie tak za kazdym razem jak sie chwile pogra w jakakolwiek gre a nawet odczas konwertowania plikow z mp3 na wma  mam windowsa xp profesional ;(   nawet format nc nie daje bo i tak dzieje sie to samo
 mam windowsa xp profesional ;(   nawet format nc nie daje bo i tak dzieje sie to samo  

jak myslicie jaka jest tego przyczyna , moze ktos mial podobny przypadek ???? prosze Was bardzo doradzcie mi cos bo juz nie moge
 ((
((
z gory ddziekuje za Wasze posty

i wlasnei to mnie zastanawia dlaczego teraz po obnizeniu przedkosci chodzi a wczesniej nie ???  zasilacz mam Codegen 300W  hmmm jak wyjme baterie z plyty glkownej to skasuje mi biosa ???? mialem juz 2 kompy ale nigdy nie wyjmowalem baterii
  i wlasnei to mnie zastanawia dlaczego teraz po obnizeniu przedkosci chodzi a wczesniej nie ???  zasilacz mam Codegen 300W  hmmm jak wyjme baterie z plyty glkownej to skasuje mi biosa ???? mialem juz 2 kompy ale nigdy nie wyjmowalem baterii